“Вълшебен калейдоскоп”

Изложба на деца от арт-студио “Блус”

Годишнaта изложба на Bluess арт студио е един проект, който беше реализиран в залите на столичната Галерия Финес на ул.Христо Белчев, 17. Изложбата показва напредъка на малките художници от авторския клас по изкуство на Станислава Стоянова. 16 деца на възраст от 5 до 12 години изложиха своите артистични проекти – картини, скулптури и авторски книжки, които са създали през изминалата година.

Основната посока в Bluess арт студио е да показва, изследва и твори. Въображението и игрaта са в основата на това децата да изразят по-добре творческите си сили и да ги превърнат в мисъл, картина, скулптура….

На изложба посетителите се докоснаха до разнообразието от творчески идеи на малките художници – Ема Любомирова, Никол Пенева, Роуз Тодорова, Елена Иванова, Карина Монева, Борис Димитров, Виктория Тюрюлюмова, Карина Тодорова, Грета Лозанова, Илияна Братанова, Ангела Димова, Михаил Братанов, Ния Докторова, Тария Димова, Стела Георгиева и Анита Пенева.

Тази изложба се осъществява с подкрепата на Галерия Финес, Новите родители, Здравословни храни LEYA, National Geographic Kids, Димитър Пенев, Валентин Георгиев и с любезното съдействие на всички родители на децата-участници.